beautiful

http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e
http://www.youtube.com/watch?v=kKf2lECazMs


Inget bloggande...

Nej, det har intק blivit det på ett par dagar nu. Har inte suttit vid datorn alls mycket under lovet faktist. Skönt att bara skita i allt ibland! Lovet har varit underbart dom dagarna som har gått. Har just kommit hem från Munkfors, har varit där sen i fredgas. Har tillbringat mycket tid med världens bästa elin ♥ Hur mysigt och roligt som helst! K.ä.r.l.e.k på det!
Har inte haft nått internet där så det är en av anledningarna till varför det inte har blivit några inlägg. Men jag är superglad att ni kikar in ändå! Nu ska jag sätta mig vid tven ett tag och vara va - som alltid nästan ;)
-
Idag har det varit helt underbart väder också! Våren är så bra! Ååå, nu är det inte länge kvar tills sommaren! Och...


... efter dom här dagarna känns det om att den kan bli hur bra som helst!

klasströjor

Jaa, efter lite diskussioner och allt så är den nu bestämd. Sen kommer inte alla att ha samma färg på sina byxor och tröja, men det viktiga är i alla fall att vi har samma tryck ;) Jag vill ha både byxorna och tröjan i grått med vit text. Vet inte om jag bara ska skriva Johansson på byxorna eller vad det blir. Tror det kommer bli snyggt i alla fall! :)

Det här trycket ska vi ha på. Bilden är tagen från Google men det ska stå 9B som jag har försökt fått in där lite snyggt ;)
Är glad att vi äntligen har bestämt oss och att det blir tröjor! Och att vi får det gjort innan nian är över. Super!

Klockan 5 ska jag genomföra mitt första CXwork pass. Hoppas att jag överlever!
Imorrn är det fredag också, sen ärrä looov! U.N.D.E.R.B.A.R.T

I have a thought






förlåt

för den dåliga uppdateringen. Har inte orkat skriva något på några dagar.. Men igår vad vi i Sälen med skolan. Super fint väder och ganska varmt! Hur underbart som helst! Nu har jag just kommit hem från Rajjens. Vi har varit där och spelat bowling med profilen :)
har inget mer att tillägga men ska försöka dra mig neråt och träna lite sen :) får se hur det blir med det. Har fysikprov imorrn...
Ska försöka lägga upp lite bilder jag tog igår när jag har tid. Ha det bra - kram!

Handbollamatch

Nej, det är inte jag som ska spela. Men jag ska gå bort och kolla på när Arvika killarna möter Hammarö.
Har sovit till elva vilket var väldigt skönt. Ska göra mig iordning nu och gå bort mot hallen. Ska försöka dra mig ner till HK efter det och träna lite!
-
Kvällen igår var väldigt mysig med mycket skratt! Saknar hela gänget faktist! Saknar allt vi gjorde i somras, men denna sommaren ska bli minst lika bra - och det blir den med så underbara vänner ♥
Så lyckad fredag kväll med tacos och trevligt sällskap!



Det kallas minnen ...

Just Saying

Tänkte ta upp en grej som jag har tänkt på ett tag. Det är det här med när en kändis går bort. Som nu senast när Whitney Houston dog. Alla blev så chockade när hon gick bort - jag menar, hon har knarkat i typ 20 år och det är ett under att hon ens har levt så länge som hon gjorde. Och nu när hon gått bort så ska man börja hylla henne och allt hon gjort. Man börjar spela hennes låtar på radion, nu kommer man säkert kunna se hennes filmer (vet inte hur många hon var med i men..) på tv också. Varför inte visa att man uppskattar kändisarna när dom lever? Visa att man tycker att det dom gör är bra nu? Vad är vitsen att göra det när dom inte finns längre? Det är ju helt värdelöst! Nej - hylla och visa uppskattning när dom är i livet, inte när dom har dött!  Det är bara en åsikt som jag har tänkt på sen Michael Jacksson dog. Samma sak där - man tar upp allt som har med honom att göra när han har dött!



Ge blommor till vännen när hon lever - inte när hon en ängel har blivit!

it's friday

Ååå va skönt med helg! Kommer aldrig tröttna på att få ta helg! Så underbart att få sova hur länge man vill och bara va!
Ikväll ärdet återträff med konfan - bara för att vi hade det så roligt i Mattila. Kommer nog bli roligt och mysigt!
Så det är så dagen, eller kvällen ser ut.
Provet gick bra idag också - eller det kändes bra i alla fall! Så med dom orden hälsar jag helgen välkommen!



Konfirmationen.

geografi plugg

Jaa jag vet att jag har gjort 3 inlägg idag.. vet inte varför - det har bara blivit så! Har kommit ur duschen, smörjt in mig och ska nu sätta igång med mer plugg. Känns inte helt bra borde ha pluggat meralltså, men men. Trött efter träningen är jag också, guuud va gôtt!




Summer Insperation :

Next up:



ISVAK!

Nu är det gjort! Och det va inte så farligt som jag trodde. Visst tog det en lång stund innan jag hoppade i. Doppade aldrig huvudet vilket jag faktist ångrar.. jaja, jag gjorde det i alla fall! Så lite stolt är jag haha. Ska försöka få tag på några bilder, kanske någon video på när alla hoppar.
-
Slutade halv 3 idag så lite tidigare vilket alltid är skönt! Imorrn har jag Geografiprov. Måste plugga på det! Ska ner till HK på ett SH'BAM pass sen också, är så trött så vi får se hur mycket jag orkar! Men det brukar bli lättare att plugga efter :)
-
Nu ska jag ta en tur med morris ianna jag sätter mig med so!

tidig kväll...

.. för att vara mig i alla fall. Känner mig så otroligt - eller känner - jag är väldigt trött på mornarna så nu har jag bestämt mig för att ta tag i att lägga mig tidigare! Ligger i sängen nu och har lite smått ångest för att hoppa i det iskalla vattnet imorrn! Kommer drömma nått hemskt inatt så jag inte vågar imorrn..
Men nu ska jag lägga mig så jag är pigg imorrn. Eller vill jag vara pigg när jag hoppar ner i vattnet? Det är frågan det haha!
-
Godnatt, sov så gott!

Tankarna till dig...

Idag var det 5 år sen min farfar gick bort. Allt gick väldigt fort och han dog smärtfritt vilket jag är glad för. Han fick en hjärnblödning och somnade in kan man nog säga. Ville bara ägna en extra tanke till honom idag! Jag saknar honom fortfarande väldigt mycket, det kommer jag nog alltid att göra.. Det var extra jobbigt när han gick bort eftersom att det var det första dödsfallet som stog så nära mig. Tänker på dig ♥

-

Shit vilken träningsverk jag har idag! Längesen jag hade det.. ska boka in mig på fler Bodyattac pass!
Nu har jag just städat klar rummet, gjort det lite fint och sådär, kände att dset behövdes ;) Duktig jag är!
Nu måste jag plugga geografi eftersom att jag har prov på fredag. Imorrn är det isvak också.. får se om jag överlever! Kommer nog vara en nära-döden-upplevelse. Nej, nu tänker vi positivt! Det är en bra erfarenhet tror jag faktist, veta hur man reagerar om man skulle gå genom isen nån gång.
Nu ska jag plugga!


Före...
Efter :)

alla ♥ dag

Hoppas att alla har haft en mysig alla ♥ dag alla mina underbara vänner, även om dagen inte är slut än!
Har precis kommit hem från skolan, ska äta lite nu, sen bege mig en snabbis till stan och ikväll väntar ett Bodyattac pass på HK. Gött att bränna lite fett! Puss så länge.




måndag

Vill bara börja detta inlägget med att berätta att helgen har varit super! Har umgåtts med fina vänner, tack för det ♥
Idag har jag stått i kiosken med Peck nästan hela skoldagen. Skönt att ha en slapp måndag! Var så trött imorse så jag ville inte gå upp.. så jag planerade att lägga mig tidigt idag - men se hur det blev med det! Haha, skräll mig.
Har i alla fall varit nere och tränat på Hälsokompaniet. Är helt slut som männisch känns det som nu... Ska springa upp i duschen sen ska jag sooova! U.n.d.e.r.b.a.r.t.
Får tagga inför biologiprov imorrn och badyattac senare på kvällen!
Ha det bra mina underbara läsare!


Soomar sommar och sol!

Whitney Houston - död




Jaa, ser överallt på facebook att det skrivs att hon gått bort. Usch vad hemskt det är! Oavsett vem det är.... man blir så chockad när nån så stor stjärna död liksom... eller jag i alla fall..

http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU&ob=av3n - I Will Always Love You

-

Har tillbringat kvällen/natten med Martina, Julia och Mari. Hur mysigt som helst! Love. Nu ska jag nog gå upp o lägga mig, klockan bara rusar iväg! Godnatt .....Zzzzz....


kebabsallad!



Sitter och äter god sallad i min nya tröja som jag köpte igår. Så sjukt nöjd med den!
Jätte mysig dag med världens goaste Martina i Karlstad igår. Kvällen kommer spenderas med fina tjejer!


Mot karlstad!

Nu har jag duschat och ska packa ner allt innan jag beger mig ner till tågstationen mot Karlstad. Ska en sväng till sjukhuset, sen blir det shopping med underbara Martina! Kärlek på det ♥ (kika in på hennes blogg: http://avistrollet.blogg.se/ )
Fina du!

Ha en trevlig helg, för det ska jag se till att ha!

Easyline - check

Ja då har jag tränat för tredje dagen i rad. Riktigt stolt över mig! Riktigt kul var det med easyline också!
Nu ska jag bara slappa under helgen och umgås med fina vänner. Hoppas på att nått kul händer!

-

Efter en skön dusch ska jag sätta mig och mysa framför tven nu. Godnatt på er!

långfärdsskridskor

Isen var så fin!

tidig helg

Nu har jag tagit helgen. Är faktist väldigt trött nu känner ja! Tränade igår och körde ett ganska hårt fys pass på idrotten + att vi hade nationella prov imorse. Det gick förhoppningsvis ganska bra. Känndes ganska bra iallafall :)
Nu ska jag packa ihop träningskläder och tagga inför easyline!


Inga bra bilder, men detta är från nationella...

Nationellt prov

Det blev en tur till hälsokompaniet. Så skönt efteråt! Har varit och handlat lite inför svenskan imorrn. Tuggumi, vindruvor och ramlösa. Nyttigt och gott ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sen soooova! Godnatt och lycka till alla som har nationellt prov imorrn!

Förresten! Åkte långfärdsskridskor idag också, gick faktist bra och det va roligt! Lite för kallt bara, haha...
Tog lite bilder som jag ska försöka att lägga upp :)



Guuud va gött o få lägg sig!

träna?

Sitter här och funderar på om jag ska ta mig orken att träna? Mår så mycket bättre efter man tränat så det luart mot det!
Senare måste jag iväg och köpa något som man kan ha och smaska på imorrn när vi ska sitta och ha nationellt prov i svenska i 3 timmar! Ingen musik får vi ha heller... jaja, vi får väl se om man överlever ;)
-
På fredag ska jag och martina shoppa loss i Karlstad, hoppas att det finns nått fint! Helgen kommer tillbringas i Munket också för den delen!



Jag och pappa i somras.

bed time!

Sitter i sängen nyduschad och trött! Gick ner till HK förut för att träna lite. Körde tills jag var helt slut idag! Så nu blir det sängen för min del. Tagga inför långfärdsskridskor imorrn med profilen, haha, kommer gå galant ;)
På fredag ska jag ner till Karlstad, som jag säkert redan har skrivit, såklart ska jag kolla om jag inte finner nått fint som jag kan köpa!
fin bild sen i sommras haha...
Godnatt på er!

skräll!

Skräll att det inte blir nått plugg för mig! Neej, nu får jag verkligen skärpa mig! Har suttit och kollat runt lite på datorn, laddat ner musik til mobilen och så där istället, så typiskt mig - haha!
Lyssnar igenom låtar man lyssna på under sommaren, så många minnen kommer upp, så mysigt!
Hoppas att denna sommaren kommer bli minst lika bra som förra :) Gud va ja tjatar om somaren.. men nu längtar jag. Vill ha värme, sol och bad, vara brun och kunna vara ute hela natten utan att det är kolsvart ute eller 15 minus. Och den kommer spenderas med världens bästa vänner, både här och hos pappa! Såå underbart :D



Ska se lite på tv. Sen blir det sängen för min del. Godnatt alla fina!

prov,prov,prov

Aa... plugg är det som gäller nu! Måste få göra provet som jag missade förra veckan när jag var hemma.. och på fredag lär jag ju också missa när jag ska till sjukhuset i karlstad.. Imorrn har jag första Nationella provet och det är i Svenska, andra delen eller vad man nu ska säga är på torsdag.. undrar vad jag ska ta med mig för nått gott att äta under tiden vi skriver? ;)

-
Helt vanlig dag i skolan .. händer aldrig nått speciellt där, haha!
Idag ska jag iallafall lägga mig tidigt, för jag kom nästan inte upp imorse.. nej nu ska jag läsa lite i biologiboka! Och kolla lite utlandsresor - bara för att få drömma sig bort lite! ;)

home in arvika

Ja, nu är jag hemma igen efter en super rolig och mysig helg i Munket. Helgen har inneburit shopping, mys, och fest.
Den har tillbringats med Martina. Träffat folk och har bara haft allmänt kul.
Imorrn är det skola igen och jag har 3 prov, 3 prov denna (den veckan som börjar imorrn) veckan.. jag kommer dö. Men får tänka positivt! Snart lov och det ska tillbringas med vänner!! Läängtar..
-
Nu ska jag snart se wallander och mysa det som är kvar av denna helgen. Hoppas ni har haft en bra helg, för det har som sagt jag haft!

söndag morgon

Dagen igår spenderades med godingen Martina. Rolig dag och kväll.
Ska bege mig till Ransäter alldeles snart. Får se vad dagen bjuder på!


åå vad jag lääängtar till sommaren :D


no picture

Sov ganska länge idag, eller längre än vad jag har gjort på sistånde i alla fall. Skönt att få sova ut! Har varit ute och gått i det fina vädret, men shit vad det är kallt! Nu vill jag ha sommar och bad!

-

Inget planerat idag, ska nog bara och kolla på innebady senare. Nu ska jag hoppa in i duschen, gud va gött!

hos pappa

Sitter i Ransäter och myser i soffan. Var i Karlstad innan jag åkte upp med buss hit, fick med mig lite grejer, så jag är nöjd! Dock lite mimdre i plånboken men... haha.
Får se vad som händer under helgen - hoppas på att något roligt händer här!





läggdags

Efter ett varmt bad och ett SH'BAM pass nere på HK ska jag nu lägga mig och sova. Underbart!
Fredag imorrn vilket innebär helg, hoppas på en kul helg!
-
Tänkte ta upp en sak som hände på skolan idag. Som jag skrev tidigare.. att det va roligt och äckligt så där - jo visst , det var det ju eller kanske inte roligt och äckligt precis.. men man reagerar ju så när man får en chock - och jag kan säga det att för mig blev det en chock. Det var fel av mig att skriva att det var äckligt och så, ett bröst är ju ett bröst, och det har ju alla tjejer, men som sagt - man var lite chockad efter men jag vet att det var fel att skriva så.
En del skriver : "har ni aldrig sett ett bröst förut eller?" "Det är ju fullt med bröst bilder är på facebook!" osv.. Men nej - det är inte varenda dag man ser det på det viset.. att ett bröst hoppar ur bhn.
Nu var det ju inte meningen att det skulle bli så men så blev det! Nu är det gjort och varför göra en så stor grej utav det? Jag skulle inte må så bra om det va jag som hade råkat ut för det. Jag förstår att man reagerar olika och så , absolut. Men att skriva om det på det viset ex: "min barndom är förstörd" och så det är inte riktigt okej.
Det jag vill få sagt är det att även fast man skrattade så man höll att på och dö just när det hände för att det såg lite roligt ut och hände utan att man var med på det och det händer som sagt inte varje dag (så reagerade jag) behöver man inte skriva det på facebook och fortsätta prata och skriva om det så offentligt. Shit happends och det är inte första gången nått sånt här har hänt i världen. Visst blir det något man snackar om eftersom att det inte händer dagligen, men nån måtta måste det finnas.

-

Hoppas att ni fattar mig rätt, blir för långt om man ska skriva ur sig precis allt man vill ha sagt. Nu ska jag hoppa i säng! Godnatt.




trött..

Känner att jag inte orkar med nånting. Skoldagen gick väldigt fort vilket är skönt! Åkte skridskor på idrotten och sista lektionen kollade vi på nån dans istället. I slutet av dansen fick vi se ett och annat, en liten äcklig upplevelse om jag säger så.. det var väldigt längesen jag skrattade så mycket!

-

Senare ska jag ner till HK och träna. Har inte tränat en enda gång denna veckan pågrund av att jag inte mått så bra. Känner mej inte helt bra men det är på bättringsvägen! :)
Efter det ska jag lägga mig och somna in i min nya stora säng! Love it!

-

Imorrn är det fredag redan! Hela veckan har gått fort eftersom att jag varit hemma. Skönt med helg - men nösta vecka har vi första Nationella provet i Svenska. 




ellen degeneres

Älskar att sitta och kolla på lite längre klipp när kändisar är hos Ellen!
Här är några klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=maW6bKMeSC8&feature=related - Mary-Kate & Ashley Olsen
http://www.youtube.com/watch?v=PKldw3Wzx2Y&feature=related - Miley Cyrus
http://www.youtube.com/watch?v=9b4PlTpijp8&feature=related - Paris Hilton 
http://www.youtube.com/watch?v=9JskOs7xXwU&feature=related - Brad Pitt 
http://www.youtube.com/watch?v=ZJIGUszY55c&feature=related - Tyra Banks 

http://www.youtube.com/watch?v=yChP1M57ntA&feature=related - Funny moments ;)

äntligen!

Jaa - äntligen har jag fått min 1,20 säng! :)

hemma

Ja, jag sitter hemma nu och känner mig inte jätte sjuk men inte heller helt kry. Ska tillbringa dagen i soffan med en massa tv tittande, ska kolla om vi har nån bra film också.
Idag ska jag förhoppningsvis få en ny säng också haha, är så trött på den jag har nu, visst kommer jag väl sakna den lite - det är ju bara jag som har en sån säng av dom jag känner :) Jaja, nu ska jag inte prata om sängar men.. Har inte mer på hjärtat för tillfället...

RSS 2.0