Jag mår så bra just nu!


Har träningsvärk så inni, men det är den skönaste smärtan. Jag vet att jag gjort nånting rätt! Körde absolute idag och 30min löpning efter. 
Så glad att jag är inne i träningen igen, jag får så otroligt mycket energi och humöret är så himla mycket bättre!
Bra dag.





  

Söndag 12 januari 2014

Låt mig alltid må såhär. 




Lyckorus

Är inne i en bra period nu. Det behöver jag verkligen! Är inne i ett lyckorus liksom. Jag vill alltid må såhär! 
Imorn har jag bestämt mig för att inte sova bort hela dagen! Ska dra mig ner till gymmet när jag har vaknat. Det ger sån energi för resten av dagen!! 





Ben och mage

Vaknade lite tidigare än jag gjort de senaste dagarna idag. Satte på några avsnitt av Homeland som jag är helt inne i nu. Klar med säsong 2 och började kolla i torsdags eller nått. Riktigt bra! 
Efter det åkte jag ner till gymmet. 3 pers va det där då. U n d e r b a r t ! Ben och mage. Martina visare mig lite övningar och så när hon va här. Goding det! 💗

Äter dock mer än vad jag gör av med känner ja. Och jag måste börja med löpningen igen!! Men nu på sista tiden har jag insett hur kul det faktiskt är att gymma, även fast jag inte är så duktig än. 







6 januari 2014

Går segt med uppdateringen. Har ingen inspiration, dagarna ser likadana ut, dag in och dag ut. Skola, träna, äta, sova. 

-

Lovet har varit bra än så länge, sovit bort halva dagen, ett sånt jävla bra nyår, äckligt väder, träning, mys, ätit alledels för mycket, gråt, skratt och huset för mig själv.  Men det har varit bra. 

Idag började jag dagen med tårta för flora hos mamma sen övningskörde jag lite i stan, det går bättre och bättre! Kulkul. 

Ikväll är det bodyattack som gäller. Konditionen är lite seg nu känner jag, men den byggs upp igen!




RSS 2.0