vårdcentralen

Har just kommit hem från vårdcentralen, verkstaden. Har haft ont i magen i flera dagar nu så jag och mamma åkte dit. Det kanske inte är nått allvarligt, men det är lika bra att kolla och vara på den säkra sidan tycker ja!
Tog blodprov så vi får se vad dom visar. Såklart hoppas jag på att allt är som det ska! Nu ska jag lägga mig och vila framför tven ett tag.

beyoncé

En av dom vackraste personerna på denna jord!
Jag är ett fan av Beyoncé. Hela hon är så otroligt fin och duktig på det hon gör! Hon verkar väldigt givmild också, mysig sådär!
http://www.youtube.com/watch?v=rLLzkLO8Sh4&feature=bf_prev&list=UU9zX2xZIJ4cnwRsgBpHGvMg&lf=plcp

gymnasieval - check

Ja, nu har jag gjort mina val. Skulle tydligen göra 4 val så det sista blev bara en panik grej! Inriktningarna är jag dock inte helt 100 på än, vi får se hur det blir..
1. Samhäll - Samhäll
2. Ekonomi - ekonomi
3. Hantverk - frisör
4. Resturang
Så ser det ut. Känns som att det komemr bli dom 3 värsta åren i mitt liv.. men vi får hoppas på det bästa.
-
Är inte på topp idag känner ja. Är trött också. Prov imorrn som jag inte fattar. Idag är det helt enkelt inte min dag. Ska lägag mig tidigt ikväll och hoppas på att jag vaknar på ett bättre humör imorrn! Nu ska jag fortsätta att läsa biologin..

söndags kväll, återigen!

Och så var även denna helgen slut. En bra helg har det varit för mig del - umgåtts med kompisar, tränat och slappat. Imorrn är det en ny vecka med nya möjligheter.
-
Var och tränade tillsammans med Tina på hälsokompaniet förut. Vi sprang 4,5 och körde även lite styrka.
Nu ska jag duscha och sätta mig framför tven. Spårlöst och Wallander får avsluta min helg eftersom att jag inte kan bestämma mig för vad jag vill se får det bli båda!

Längtar till sommaren!



Hoppas ni haft en bra helg mina läsare!

TYPISKT

Igår gick jag och Rebecka till Lydia för att kolla läget där eftersom att det va fest där. Men vi blev kvar där ett tag fast vi bara skulle kika in och det var en trevlig kväll.
Rebecka sov här inatt, mysigt så. Fick även reda på att vi har prov på tisdag, jag har trott att det var på fredag som vi har det, men det var uppsatsen som skulle vara klar då. Shit! Jag har inga böcker eller nånting hemma.. heja mej! Får se hur jag tacklar detta...
-
För att komma på lite andra tankar åker jag ner till HK klockan sex och tränar ett tag.
Sometimes you can't plan what's happening next..

klääder

Vill handla, eller beställa kläder! Sitter och kollar på flera sidor om det finns nått snyggt.. har funnit en USA bikini också, men vet inte om det va så fin.. Men nu ska jag tjata lite på mamma så ska vi se om vi inte kan bli några kronor fattigare ;)

thaimat på g



Ska gå upp och duscha nu och fixa till mig lite innan jag beger mig till stan där jag och mamma ska äta thaimat eftersom att jag fyllde år förra helgen och då var jag hos pappa. Thaimat är så gott så det fick det bli!

-
Kvällen kommer antagligen spenderas med underbara Rebecka. Har pratat på att vi skulle åka skridskor också, åkte igår för första gången på flera år igår!

-

Idag fyller världens bästa Sara 16 år också! Grattis min fina vän! ♥


love


träning!

Nu har jag duschat och smörjt in mig och känner mig fräch igen! Riktigt sliten är jag nu också, somnar nog skönt sen! Var nere på HK och körde ett pass SH'BAM. Roligt men jag som blir så grinig när jag inte kan nånting med en gång blev lite irriterad, men det blir bättre ju mer jag gör det, har redan bokat in ett pass till. Körde även lite gym efteråt, sååå skönt!

Nu ska jag snart hoppa i säng med ett leende på läpparna - för imorrn är det fredag och det betyder helg!
Goodnight everybody!



poliser

 



Sitter och kollar på 112 - på liv och död. Har alltid tyckt att det är intressant med sjukvård och poliser, polis skulle jag faktist kunna tänka mig o att jobba som! Skulle vara häftigt! Får se vad det blir efter gymnasiet...
Ska välja eller söka kaske man säger till 3 program på måndag med skolans SYV. Lättare att välja rätt och göra allt rätt när man har nån som kan det :)

Nej nu ska jag se färdigt på tv:en sen hoppar jag i säng! Godnatt.

 


tröttare än tröttast?

Är såå himla trött! Ikväll ska jag lägga mig tidigt, så säger jag alltid, men nu ska jag banne mig göra det också! Så skönt när man vaknar på morgonen och det inet känns som att man ska dö haha.

-

Igår va jag och Rebecka på HK och tränade i ungeför 2 timmar. Lite träningsvärk idag, men det är det värt!
Nu ska jag göra mig lite varm kakao och mysa ner mig med lite plugg. Uppsats tills på fredag..





HAMILTON




Idag när jag kom till skolan fick jag presenter av världens goaste Rebecka! Kan ta bilder och visa er vad jag fick!
Efter skolan gick vi hem till mig och åt lite, gick ner på stan och jag fick med mig lite därifrån, bild på det kommer också. Hon bjöd mig på mat och bio den underbara männsikan! Såg på Hamilton. Bra film men jag fattade inte riktigt allting, haha.. Men mysigt att tillbringa dagen med Rebecka ♥

-

Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mej sen. Va så trött imorse så jag kom knappt upp.. Imorrn bär det av till Hälsokompaniet!


söndag igen..

Har inte gjort något speciellt alls idag! Bara luggit i soffan och kollat på tv och film. Såg Jägarna 2. Riktigt bra film tycker ja. Filmtips!



-

Igår hade jag en bra födelsedag! Tillbringade mesta dels av kvällen med att sitta och prata med kajsa och linnea, mysigt så!

-

Åker hem till Arvika snart, skola imorrn också.. ska se om jag kanske orkar åka ner och träna lite på HK. På torsdag har jag i alla fall bokat in ett SH'BAM pass - hoppas på att det är roligt!




21 januari 2012

Min första morgon som 16 åring har varit mysig! Ätit bullar och fått lite presenter. Åker snart till ransäter och ska fixa mig där, duscha och sånt. Sen ikväll blir det kalas! Hoppas på en trevlig kväll!


Ransäter...



Kommer säkert att ta lite bilder ikväll, ska försöka ladda upp dom någon dag framöver!

imorrn vaknar jag upp - ett år äldre

Imorrn blir jag 16 år. 16 år! Helt sjukt. Kan inte fatta att jag blivit så "gammal". Nej men skämt åsido.
Känns som att man är 12 år typ.. kanske är för att man inte vill bli äldre, eller det vill jag väl men jag tor och det känns som att dom bästa åren är under tonåren, när man är ungdom. Det är skönt att fylla så tidigt på året, men så kommer väl inte kännas när man är över 20 ;)

-

Imorrn åker jag, Elin pappa och Kina till Karlstad för släktkalas hos familjen Ask. Kommer bli supermysigt! ♥
Clara fyller 18 idag - jag menar 18! 1000 grattis kramar till dig!

-

Åkte ner med tåg till Karlstad förut med Rebecka och gick på stan ett tag innan jag skulle med bussen till Munkfors. Fick med mig en bandeau och örhängen från GinaTricot och en bh från H&M.


Så snyggt med nitar!

Såg ett par jätte fina shorts på Gina, men dum som jag är köpte jag dom inte.. får se om dom är kvar nån annan dag om jag åker dit...
 Väldigt liten bild men...



Jätte roligt med bra statistik också, blir jätte glad när någon säger att dom läser min blogg. hihi :)
Nu ska jag kolla på tv ett tag till och sen sooova, så skönt med fredag! Ha det bra puss!



inget hk

Nepp, som rubriken lyder - inget hälsokompaniet idag för min del.. Ingen är hemma så jag måste gå ner vilket jag inte orkar idag! Är väldigt trött också även om jag vill träna. Men en dag gör väl inget.. Ska gå upp och kolla på när Sverige spelar istället nu. Hoppas på vinst såklart!



No trainig for me today...

solbergagymnasiet

Efter en dag på Solberga kan jag faktist säga att jag inte har blivit så otroligt mycket säkrare på vad jag ska gå.. fast det lutar fortfarande åt Samhäll. Men jag har absolut ingen aning om vilken inriktning jag ska välja!
Har några dagar kvar att fundera på ialla fall.
Nu gäller det bara att få höga betyg så att jag kommer in.. för om jag inte kommer in där på sam vet jag inte alls vad jag ska gå!

Imorrn är det fredag och helg. Ska försöka att koppla bort allt vad skolan och gymnasieval heter bara för att kunna njuta av helgen. Senare ikväll bär det av till hälsokompaniet igen så att man får rensa tankarna ett tag.



älskade kusiner

gymnasievalkoll?

Bestämde mig förut at sluta med handbollen... Inge roligt när man komemr bort till hallen och så är det 4 högst 5 där. Man blir bara irriterad och sur. Känner att det är lika bra att lägga energi på något annat istället! Får se om jag är med damerna lite, bara för att... har ju ändå spelat jag gick i 6:an och så tar det helt plötsligt bara slut.. men så är det! Damerna finns ju alltid som sagt.

Imorrn är det torsdag och då ska jag spenadera hela dagen på solberga gymansiet för att kolla hur allt är och så. Ska kolla på Samhäll. Blir nog det jag går, eller väljer som första val ialla fall!

Nu ska jag se till att jag får lite kläder tvättade och så, åker upp till Munkfors under helgen. Fyller 16 år på lördag också hihi :D Ska ner till Karlstad på lördag på släktkalas för mig och kusin Clara som fyller 18 på fredag (!!!)

Imorrn blir det hälsokompaniet igen, yeah!



do always see the positive things in your life


sängen vääntar!

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen lägga mig. Så skönt! Kommer i säng lite tidigare i alla fall.
Riktigt kul och träna förut också, man blir så glad och allt känns och går lättare! Ett stort +.

Nej nu ska jag skynda mig så det inte blir sena natta innan jag kommer i säng! Imorrn börjar vi dagen med hemkunskap också - hoppas det blir nått gott :)  GODNATT.

hk!

Klär på mig och beger mig mot hälsokompaniet om ett tag tillsammans med Tina. Nu kör vi!





sliten tjej!

Sitter här och är hur trött som helst! Hade fys på idrotten idag och det var jobbigt! Vill bara gå och lägga mig, men gör jag det nu orkar man inte sova ikväll tyvärr..  Vid fem ska jag i alla fall med mamma ner och fixa et kort på Hälsokompaniet. Nu är jag taggad!
På svenskan började vi prata på Nationella prov och hur vi ska träna inför dom, jag är så nervös inför det! Shit kommer jag verkligen att klara det? Jaja, det lär vi och se. Vill man så kan man - right?
Har faktist inget mer på hjärtar nu tror jag.. annars kommer det väl ett till inlägg senare haha.


Här är två låtar som är sköna! Inga nya, men det kvittar : http://www.youtube.com/watch?v=0rgInHvW8Ic 
                                                                                     http://www.youtube.com/watch?v=xScsmPyspLg


Suddig bild..



fit for fight

Har varit nere och tränas på Hälsokompaniet med mamma och Tina. Riktigt skönt att vara helt slut! Åå vilken träningsverk jag kommer ha imorrn, haha - men det är det värt.
Nu är det BEACH 2012 som jag har i sikte! Ska ner och skaffa mej ett kort där imorrn tror jag det blir.
Känner att jag behöver träna nu när det är mycket i skolan, för jag blir pigg och glad av att träna. Så nu kör jag!

Nu blir det duschen och tv. Och för en gångs skull ska jag försöka komma i säng i tid hehe :)






ska inte klaga...

Känner att det har blivit en hel inlägg om allt jag vill ha och saker jag skulle vilja göra och tänk om man kunde få göra det mm. Men jag får inte glömma bort allt jag faktist har. Vänner som förgyller dagen när man inte är på topp och familjen som alltid finns där!

Alla minnen med nära och kära går aldrig att ersätta! Det finns så mycket som jag är så glad att jag har men ofta glömmer bort att jag har... saker som man tar för givet liksom. Så under detta året ska jag göra mycekt med mina älskade vänner och få nya minnen som jag kan bära med mig! Det kan aldrig bli för många minnen.
Känner på mig att detta kommer bli en utav den bästa sommaren på lääänge! ♥


Vill bli blond igen också.. Inte riktigt såhär blond - men slingor i allfall.
Får bli lite närmare sommaren!




lördag 14 januari 2012

Igår hade vi disco. Kom hem vid 12 eller nått sånt. Alltid lika roligt att göra nånting sånt med klassen! Dansade och sjöng och hade riktigt roligt med alla!
Igår insåg jag hur mycket jag kommer sakna alla när vi går ur 9:an... Tycker om er alla väldigt mycket ♥


Lite av godiset vi köpte..

-

Började dagen med powerwalk. Soligt och vindstilla, riktigt skönt! Har inga planer över något idag, jag får ta dagen som den kommer!








kort inlägg

Slänger in ett inlägg här nu innan jag sticker bort till skolan igen. Ikväll blir det disco som jag skrev igår.
16:30-23:00 plus att vi ska städa efter, hoppas på mycket folk bara, var skit roligt när vi hade disco sist. Blir nog lika bra denna gången också få vi hoppas - det är ju tror allt fredag den 13.. Nej nu tänker vi inte så :)



Ha det bra! Kram

Billboard

Ligger och kollar på Billboard Music Awards.
Åå jag skulle också vilja vara där! Se alla stjärnor. Som jag skrev för några dagar sen så blir jag väldigt lätt uppslukad när jag ser något sånt här! Blir så fascinerad av alla gryma artister, dom är så bra!
Nu är min längtan till att få besöka USA ännu större. Men som sagt, nån gång ska jag dit!





Beyonce är en människa som verkligen inspirerar mig!

Här har ni det: http://www.youtube.com/watch?v=LSaiyGnlHZQ&feature=related Del 1
                      http://www.youtube.com/watch?v=AgvZhAXN7o0&feature=related Del 2





 



disco

Imorgon har klassen disco för de mindre. Här har ni info om ni vill komma (om ni är såpass små) eller har småsyskon som vill komma. Vi är glada ju mer det kommer!

Inträde 25 kr. Kyrkebyskolan.

Förskolan - 3:an kl. 16:30-19:00
3:an - 6:an kl. 19:30-23:00

Vi har tävlingar, kiosk mm.

Har ni frågor är det bara tt kommentera eller skicka ett meddelande på Facebook!



Usa

Har tänkt på en sak ganska länge. När jag blir äldre, innan jag skaffar barn och allt sånt ska jag resa mycket!
Jag vill uppleva och se mycket innan jag dör. Och en plats jag har sagt att jag ska besöka minst en gång i livet, och bo är i USA. Det är ett måste!

Men såklart vill jag resa till fler ställen än bara USA. Har många önskeresemål. Vill resa med vänner och även själv, hitta nya vänner. Hur roligt som helst!









första skoldagen..

.. efter lovet. Ja, vad säger man? Känns som att man har varit ledig under en helg som vanligt. Inte så roligt att få läxor första dagen precis.. men så är det! Ska sätta mig och göra det nu. Eller om ett tag.. haha :) 

Har inget roligt att berätta idag.. Har suttit här hemma med Rebecka och pratat med henne hela eftermiddagen. Så skönt att prata ur sig! Verkligen prata om allt möjligt. Ett bra tips om man mår dåligt över något - prata om det!


Mina älskade Converse!


många uppdateringar

Ja, som rubriken lyder - många inlägg  har det blivit idag. Men idag är en sån dag som jag bara vill skriva hela tiden haha :)
Måste säga det att jag blir väldigt glad att jag har fått en väldigt bra statistik idag! :D Tack alla som kikar in på bloggen! Puss på er.

-

Har varit med Emma ett tag nu på kvällen, var ute och gick och sen gick vi hem till henne och kollade på tv. Mysigt så! Pratade om allt mellan himmel och jord.
Ååå va jag längtar till sommaren, göra allt roligt med kompisar!


-

Imorrn är det skola igen. Vill inte! Blir tv en liten stund till Berg flyttar in, sen ska jag gosa ner mig i sängen och sooova! Underbart ♥




smurfarna!

Har kollat på The Smurfs med små systrarna. Mysig film!
Filmtips ;)


vill ha!

Sitter här och planerar inför sommaren redan! Är så taggad inför sommaren 2012. Känns som att denna kommer bli bra! Bättre än förra även om den va bra!

En sån här vill jag ha! Så snygg och så tycker jag om den "amerikanska flaggan trycket" väldigt mycket!

 


Jeansshorts är ett måste för mig i sommar! Jag tycker det är så snyggt, särskilt höga shorts så har man en kortare tröja till, så snyggt!









sån är jag!

Sitter här i sängen och har faktist tänkt på en grej.. Jag blir alltid väldigt engagerad om det är något jag tycker är intressant och har väldigt lätt för att bli det. Ibland lite för lätt. När jag tex. har sett en film kan jag sitta i timmar på youtube och bara kolla sönder alla klipp som har med med det att göra!
Det kan handla om precis vad som helst nästan. Ni som känner mig vet att jag lätt blir det och kan tjata om det länge och mycket! Men det blir omedvetet på nått sätt.. 
Det kanske är en bra egenskap att jag är sån? Jag vet inte... jag har ju inget ont av det i alla fall. 
Kom och tänka på det nu när jag har sett alla avsnitten av Kenza&TyraShow som jag skrev om förut - att jag blir liksom, åå va kul dom verkar ha och tycker det är roligt att kolla in på deras bloggar och allt sånt... Eller när jag satt hemma och klickade på klipp på youtube och fick fram en video när Justin Bieber sjunger med ett litet fan och när han överraskade fans, det slutade det med att jag var helt inne i det och allt han gjort och gör. Eller när jag sett Titanic för första gången och var helt uppslukad av det!  Men sån är jag och jag kan inte hjälpa det :)



Jaa nu vet ni lite mer om mig haha. Nej nu ska lägga mig - sista sovmorgonen på ett tag, eller ja.. fram till helgen i alla fall! Godnatt godingar! :*





efter träning..

Har precis ätit lite efter träningen - för idag kan jag verkligen kalla träningen träning! Var inte alls många på träningen (som alltid, och jag hatar det!) så vi körde fys en timme istället.
Så nu är jag helt slut kan jag lova! Det märks verkligen att man inte är så vältränad... men det ska det bli ändring på!
Imorrn ska jag vara barnvakt åt mina systrar under dagen. Så vi ska hitta på lite saker att göra.
Jag börjar redan planera att vi ska åka pulka och sen se nån film eller nått sånt mysigt. Emma ska förhoppningsvis vara med också. Har saknat den tjejen!

-

Tänkte informera er om att min dag inte har varit så händelserik... Har luggit i soffan nästan hela dagen och bara slappat. Kollade på Kenzas blogg några år tillbaka och hittade lite bloopers från Kenza&TyraShow.
Så det har jag ägnat min dag åt. Att kolla igen nästan alla avsnitten. Måste säga att det är en väldigt bra serie eller vad man nu ska kalla det, show kanske låter bättre.. Har skrattat väldigt mycket när jag kollat, haha.
Så det kan jag tipsa er om att kolla på. Dom är så sköna personer! Bjuder på sig själva och är allmänt roliga :D



http://nyheter24.se/play/main/video/436/aired/17/6






9 Januari 2012

Känner att dagarna i Sälen har hjälpt mig att ställa tillbaka dygnet rätt eller hur man nu säger. Ska försöka ta mig ut och gå en stund med Morris snart. Kommer va iiiskallt! Men jaja det går att :)
Idag har jag verkligen inga planer! Låter dagen gå och så får vi se vad den bjuder på!
Och så kan man ju inte bli annat än deprimerad när man vet att det bara är 2 dagar kvar tills skolan börjar! Men man får se fram emot loven som kommer och tänka att vi är på slutspurten nu. Vi får tagga sommren 2012 även om det är låååångt kvar!

Kikar in lite senare också så får ni lite bilder från Sälen!






hemma!

Nu är jag hemma igen! Ett par riktigt mysiga dagar med fint väder nästan varenda dag. Dock är det mycket kallare nu än vid påsk när vi annars brukar åka upp menmen, mycket snö va det i alla fall! Fin stuga o allting. Längatr redan tillbaka lite faktist... fast jag förfrös nog fötterna när jag åkte.. nej inet riktigt så farligt kanske haha :)
Är lite trött nu såhär på kvällskvisten med jag försöker att ladda upp lite bilder som jag har tagit imorrn eller på tisdag. Här har ni i alla fall lite bilder på mig och bilder som jag och mamma och småsyskonen tog när vi kom hem ;)

Ha en bra kväll godingar!









Floras Kalas!

Lite bilder från Floras kals igår :D





Glasstårta skulle hon ha!

Maränger!

packa på g

Började dagen med en timmes powerwalk med Morris idag igen. Riktigt skönt! Har just duschat nu och ska börja packa, gud va ja tjatar om det kom ja och tänka på...
Jaja, är riktigt taggad för några dagar uppe i Sälen med familjen och halvkusiner och allt vad det är. Åka skidor hela dagen och mysa med god mat på kvällen helt underbart! Blir säkert några kvällsåk också...

Kommer nog inte uppdatera något under tiden jag är där uppe. Orkar inte ta med mig datorn dit och så är det ju skönt att vara ledig från allt som har med datorn att göra ibland, hehe. Hoppas på en kanon vecka med fint väder så att man kan få lite färg!

Här får ni några bilder från julafton som jag sa att jag skulle lägga upp!










uppladdad

Har laddat ner fullt med musik och lagt in i mobilen så jag har när vi åker upp till sälen på torsdag! Nu ska jag gå en sväng med Morris igen. Är fullproppad med godis och glass haha!



Morris får stå för bilden :D



Powerwalk och kalas

 






Var ute och gick powerwalk i en timme med Morris förut. Inte så roligt väder att motionera i men så är det när man bor i Sverige! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fin innan barnen kommer på kalas!
Ikväll ska jag nog börja packa också, så jag har det gjort!


Ha en fin kväll godingar :)


Grattis älskade syster!

Idag blir Flora 7 år.





Älskar dig lillrompa mi! ♥

mys kväll

Sitter här med nyfixade och nymålade naglar och ser lite på tv. Kollade på Kronjuvelerna som gick på ettan, ganska bra faktist. Jag tror det är filmen som är uppdelad i 3 delar. Nu ska jag se resten av Sommaren med Göran som går på fyran, så bra!

Imorrn ska jag nog börja tänka på vad jag ska ha med till Sälen när vi åker på torsdag. Ska bli så otroligt roligt att åka lite skidor när vi har så dåligt väder här! Lillasyster Flora fyller 7 år imorrn också.
Har varit och handlat med mamma - godis och sånt gott! Så imorrn blir det kalas för hela paketet! Kommer vara död efter det haha ;) Nej nu ska jag se på tven igen!

 Hennes hår!!!






Nyårs löften...

  • Träna
  • Lägga ner mig ännu mer på skolan
  • Ha kul och umgås med vänner!
  • Inte äta för mycket onödigt - bara ibland ;)
  • Ha allmänt roligt och njuta under året!



    Några enkla löften som jag ska försöka och hålla mig till. Känner att 2012 kommer bli ett riktigt bra år faktist! Tänker verkligen ta vara på året, eftersom att jag alltid tycker att åren går så fort! Och det kan ju faktist vara vårt sista år på jorden.. Nej nu ska vi inte tänka så!

    Nu har jag sovit bort ganska mycket av dagarna känner ja, inte bra! Men nu ska jag i alla fall ta mig ut och spring lite. Blir piggare av det.

    Sen blir det nog att umgås med min fina vän Rebecka också!




            




krångel

Blogg.se krånglar med mig. Blir lite irriterad! Men jaja - skippar något speciellt inlägg idag och tar det imorrn istället.
Vill bara säga att nyår blev riktigt lyckat! Sov till halv 2 (!!) idag, har aldrig sovit så länge, haha men skönt att få sova ut ordentligt. Men nu måste jag gå och lägga mig. Har vänt på dygnet känner ja..

Puss!



RSS 2.0